Lépjen be a Kamarai E-Ügyintézésbe!

    

A tagsági nyilvántartásban (névjegyzéki adatlapon) szereplő, korábban az Ön által megadott e-mail cím (annak nyilvánosságától függetlenül).
Amennyiben korábban nem adott meg e-mail címet, vagy az megváltozott, kérjük keresse fel a területi építész kamaráját adategyeztetés, adatváltozás céljából!


     Kérjük a jelszó emlékeztető kéréséhez kattintson ide.     
Kérjük kattintson az Ügyfélkapus bejelentkezés gombra a bejelentkezéshez.


Figyelem!

A Kamarai e-ügyintézési rendszerbe MÉK azonosítóval és Ügyfélkapuval is lehet bejelentkezni. A MÉK azonosító nem más mint a szakmagyakorlók névjegyzéki adatlapján (területi kamarák által vezetett névjegyzéki nyilvántartásban) szereplő e-mail cím és a hozzárendelt jelszó párosa.

A bejelentkezéshez szükséges jelszó bármikor kérhető ennek egyetlen követelménye az adatlapon szereplő e-mail cím megléte, annak publikussága avagy nyilvánossága nem feltétel (erről a szakmagyakorló külön rendelkezhet).

Fontos! Amennyiben nem szerepel vagy már nem érvényes a névjegyzéki adatlapon az e-mail cím, kérjük vegye fel a kapcsolatot az illetékes területi kamarával, amely jogosult az Ön adatlapjának frissítésére. 

Amennyiben még nincs Ügyfélkapus regisztrációja ide kattintva regisztrálhat!

Az Ügyfélkapu részleteiről segítséget kaphat az Ügyfélkapu súgójából.

Fontos! Az Ügyfélkapuhoz tartozó jelszó érvényessége maximálisan 2 év. (Ellenőrizze postafiókját, hogy kapott-e figyelmeztető üzenetet a jelszó lejáratára vonatkozóan.)


Magyar Építész Kamara